Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Uitvaartverzorging Bleiswijk

Teeuw, uw persoonlijke uitvaartonderneming in Bleiswijk

De heerlijkheid Bleiswijk werd in 1242 door graaf Willem II in leen gegeven aan Gijsbrecht Bokel om het gebied te ontginnen. De vestiging van nieuwe inwoners in het gebied was een succes; al in 1248 had Bleiswijk een eigen kerk. Spoedig hierna begon men in het gebied met turfsteken. Bleiswijk werd in 1582 aangekocht door de stad Rotterdam, die vervolgens grote invloed had op het plaatselijke bestuur. Hier kwam pas in 1798 in de Franse tijd een einde aan, toen de heerlijke rechten werden afgeschaft. Vanaf de 20ste eeuw ontwikkelde de glastuinbouw zich en groeide Bleiswijk uit tot een grotere gemeente, welke op 1 januari 2007 is gefuseerd tot de gemeente Lansingerland.

Al 20 jaar de uitvaartverzorger in Bleiswijk

Met het kantoor en eigen showroom in Bleiswijk en ruim 20 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat we thuis zijn in de gebruiken en uitvaart mogelijkheden die Bleiswijk te bieden heeft. Met uitstekende relaties verzorgen we uw uitvaart in stijl.

Hieronder treft u een globaal overzicht aan van de uitvaart mogelijkheden in Bleiswijk. Zowel bij een begrafenis als crematie kunt u vertrouwen op Teeuw, uw persoonlijke uitvaartondernemer. Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16