Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Uitvaartverzorging Berkel en Rodenrijs

Teeuw, uw persoonlijke uitvaartonderneming in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs ontstond in de 10de eeuw toen veengronden vanuit de Schie werden ontgonnen. De bevolking leefde vooral van het kappen van griendhout, dat in het water groeit. De naam Berkel en Rodenrijs verwijst hier naar: Berkel, van berkenbos en Rodenrijs, van het rooien van rijs(hout). Net als in Bergschenhoek en Bleiswijk werd er in Berkel en Rodenrijs turf gestoken en ontstonden ook hier uitgestrekte plassen. Berkel en Rodenrijs is in 2007 samengevoegd met de gemeente Bergschenhoek en Bleiswijk en valt sindsdien onder de Gemeente Lansingerland. In Berkel en Rodenrijs vindt u prachtige traditionele en soms monumentale voorzieningen voor een persoonlijke herdenking en uitvaart.

Een uitvaartverzorger die thuis is in Berkel en Rodenrijs

Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en ruim 20 jaar ervaring kunnen we met recht zeggen dat we thuis zijn in de gebruiken en uitvaart mogelijkheden die Berkel en Rodenrijs te bieden heeft. Met uitstekende relaties verzorgen we uw uitvaart in stijl.

Hieronder treft u een globaal overzicht aan van de uitvaart mogelijkheden in Berkel en Rodenrijs. Zowel bij een begrafenis als crematie kunt u vertrouwen op Teeuw, uw persoonlijke uitvaartondernemer. Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16