Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Uitvaartverzorging Bergschenhoek

Teeuw, uw persoonlijke uitvaartonderneming in Bergschenhoek

Bergschenhoek is genoemd naar de hoek in de 'Bergweg' naar Hillegersberg. Vanaf de vijftiende eeuw was het plaatsje onderdeel van de ambachtsheerlijkheid Hillegersberg en Rotteban. Net als de meeste dorpen in de regio werd ook Bergschenhoek omgeven door uitgestrekte veengebieden waar vanaf de middeleeuwen aan turfwinning werd gedaan. Sinds 1990 is Bergschenhoek flink gegroeid. Door de fusie met Berkel en Rodenrijs & Bleiswijk op 1 januari 2007 is Bergschenhoek opgegaan in de Gemeente Lansingerland.

Uitvaartverzorger in Bergschenhoek

Hieronder treft u een globaal overzicht aan van de uitvaart mogelijkheden in Bergschenhoek. Teeuw Uitvaartverzorging is zowel bij een begrafenis als crematie uw persoonlijke uitvaartondernemer. We denken altijd met u mee en verzorgen een complete uitvaart zoals u dat wenst. Of dit nu in Bergschenhoek is of in een andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16