Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Uitvaartcentra Waddinxveen

Rouwcentra voor grote en kleinere groepen

De gemeente Waddinxveen biedt twee uitvaartcentra waar grote en kleinere groepen een afscheidsceremonie kunnen houden. Ook wanneer de begrafenis of crematie op een andere locatie zal plaatsvinden. Zo kunnen familie en bekenden in persoonlijke sfeer afscheid nemen.

Uitvaartcentrum Gouwehof Waddinxveen

Uitvaartcentrum ‘Gouwehof’ is een rouwcentrum gelegen in Waddinxveen. Het centrum beschikt over een centrale ontvangsthal, een aula en een opbaarruimte. De publieke ruimtes zijn volledig rolstoelvriendelijk. Het uitvaartcentrum heeft ruim 100 zitplaatsen voor een rouw- of afscheidsdienst. Daarnaast kan na de dienst – indien gewenst – koffie of een complete koffietafel worden geserveerd. Heeft u andere wensen dan is in overleg met ons vrijwel alles te realiseren.

Uitvaartcentrum Waddinxveen

Uitvaartcentrum Waddinxveen biedt diverse mogelijkheden tot uitvaartdiensten, condoleance en opbaringen. Er is een familiekamer, een stijlvol ingerichte aula en een eigen verzorgingsruimte aanwezig. Er zijn voldoende zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor groepen tot ongeveer 60 personen mogelijk in de aula. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen.

Een uitvaart regelen in Waddinxveen?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Waddinxveen. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Waddinxveen als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij een complete uitvaart zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 015 - 364 03 93 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Uitvaartcentrum Gouwehof

Alberdingk Thijmlaan 1
2741 AA Waddinxveen

Plan uw route met Google Maps...


Uitvaartcentrum Waddinxveen

Stationsstraat 16
2741 HS Waddinxveen

Plan uw route met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16