Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Uitvaartcentrum Thorbeckelaan
Pijnacker-Nootdorp

Stijlvol rouwcentrum voor grote en kleinere groepen

Uitvaartcentrum Thorbeckelaan is een ruim rouwcentrum in Pijnacker-Nootdorp en leent zich uitstekend voor elke uitvaartdienst. Het uitvaartcentrum biedt een sfeervolle foyer en twee familiekamers met elk een eigen opbaarkamer. Zo kunnen familie en bekenden in persoonlijke sfeer afscheid nemen. Tijdens het bezoek kan er koffie/thee en frisdrank geserveerd worden; al dan niet met koek of een broodje. Heeft u andere wensen dan is in overleg met ons vrijwel alles te realiseren.

Afscheidsceremonie

Uitvaartcentrum Thorbeckelaan biedt een stijlvol ingerichte zaal waar grote en kleinere groepen een afscheidsceremonie kunnen houden. Ook wanneer de begrafenis of crematie op een andere locatie zal plaatsvinden.

Een uitvaart regelen in Pijnacker-Nootdorp?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Pijnacker-Nootdorp. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Pijnacker-Nootdorp als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij een complete uitvaart zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 015 - 364 03 93 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Uitvaartcentrum Thorbeckelaan

Thorbeckelaan 82A
2641 WD Pijnacker
Tel: 015 - 369 37 40

Plan uw route met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16