Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Teeuw Uitvaartcentrum Bleiswijk

Centraal gelegen rouwcentrum voor grote en kleinere groepen

Het Teeuw Uitvaartcentrum is door haar centrale ligging op de Algemene Begraafplaats in Bleiswijk goed bereikbaar voor ieder type vervoer. In het rouwcentrum is er voor zowel grotere als kleinere groepen ruimte om in persoonlijke sfeer afscheid te nemen. Tijdens het bezoek kan er koffie/thee en frisdrank geserveerd worden; al dan niet met koek of een broodje. Heeft u andere wensen dan is in overleg met ons vrijwel alles te realiseren.

Rouwcentrum met alle voorzieningen

Ons uitvaartcentrum in Bleiswijk is geschikt voor elke uitvaartdienst. Het rouwcentrum beschikt over een geluidsinstallatie en een orgel. De opbaarruimte bevindt zich in een aparte kamer, maar is wel direct verbonden aan de zaal. Door deze combinatie bent u vrij om wel of niet persoonlijk afscheid te nemen van de overledene, terwijl deze betrokken blijft bij de zaal.

Bezoeken “tussendoor” zijn altijd mogelijk, zodat de directe naasten niet behoeven te wachten tot de avond van het rouwbezoek.

Aparte koelruimte voor overledene

Het Teeuw Uitvaartcentrum Bleiswijk heeft een aparte afleg- en koelruimte, waar overledenen verzorgd en bewaard kunnen worden. Deze ruimte is niet vrij toegankelijk.

Uitvaartcentrum voor iedereen toegankelijk

Het uitvaartcentrum is voor iedereen toegankelijk en niet verbonden aan geloofsrichting of aan de naast gelegen begraafplaats.

Opname van de dienst

Van de dienst kan, op verzoek, een band- of cd-opname gemaakt worden, zodat later het geheel opnieuw te beluisteren is. Tevens geeft Teeuw Uitvaartverzorging de mogelijkheid om de uitvaart live op internet mee te luisteren, waardoor mensen die niet in de gelegenheid zijn om bij de uitvaart aanwezig te zijn, toch overal ter wereld mee kunnen luisteren.

Bereikbaarheid uitvaartcentrum

Door de ligging op de Algemene Begraagplaats van Bleiswijk kunnen begrafenissen zonder gebruik van rouwauto's plaatsvinden. Op de begraafplaats is een ruime parkeergelegenheid, met invalide-parkeerplaatsen, hoewel deze ook tot voor de deur van het uitvaartcentrum mogen rijden. De bushalte bevindt zich voor de ingang van het uitvaartcentrum.

Teeuw Uitvaartcentrum Bleiswijk

Hoekeindseweg 23
2665 KA  Bleiswijk
Tel: 010 - 521 60 16

Plan uw rout met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16