Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Horecagelegenheden in Berkel en Rodenrijs

Ontvangst, condoleance en/of samenzijn na de uitvaartdienst

In de dorpskern van Berkel en Rodenrijs vindt u naast de kerkelijke gebouwen en ontmoetingscentra op de diverse begraafplaatsen natuurlijk ook diverse horecagelegenheden die geschikt zijn voor ontvangst, condoleance en/of voor het samenzijn na de uitvaartdienst.

Voor iedere uitvaart geldt dat wij invulling geven aan uw uitvaartwensen

Bij Teeuw Uitvaartverzorging kunnen wij aan alle persoonlijke wensen en voorkeuren invulling geven. Graag bespreken we vooraf dan ook in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden. Nadat de keuze is gemaakt zullen wij de zaken op de juiste wijze organiseren en regelen. Binnen de gemeente Berkel en Rodenrijs onderhouden wij naast uitstekende relaties met de kerkgenootschappen en de begraafplaatsen ook een goed contact met onderstaande twee horecagelegenheden.

Zalencentrum Rehoboth

Zalencentrum Rehoboth heeft een zevental sfeervol ingerichte zalen en ruimtes. Het centrum kan voor kleine groepen van 20 personen een intieme setting creëren, maar kan ook grote groepen van 200 personen herbergen. De grote zaal is eenvoudig in tweeën te delen. De andere zalen zijn allemaal van verschillende grootte en sfeer.

t Manneke

Naast zeven zalen beschikt t Manneke over een ruimte entree, de foyer met daarin een grote bar.

Deze gezellige, ruime, ronde hal met een centrale bar waar u binnenkomt, kan dienst doen als ontvangst en verblijfsruimte. Het gebouw is volledig rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot eigen parkeerterrein. In totaal biedt t Manneke ruimte van 20 tot 350 personen.

Meer informatie of heeft u vragen?

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Zalencentrum Rehoboth

Wilhelminastaat 2
2651DL Berkel en Rodenrijs

Plan uw route met Google Maps..t Manneke cultureel
centrum

Leeweg 33
2651 CL Berkel en Rodenrijs

Plan uw route met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16