Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Kerkelijke uitvaart Bleiswijk

De persoonlijke uitvaartondernemer met respect voor uw geloofsovertuiging

Hoewel Bleiswijk een kleine gemeente is als onderdeel van Lansingerland kent zij wel een rijk verleden. Al in 1248 werd in Bleiswijk de eerste kerk gebouwd. De kerkgebouwen kenmerken zich dan ook met historische beelden en aanzichten.

Teeuw Uitvaartverzorging kent de juiste wegen in Bleiswijk en onderhoud met alle kerkgenootschappen een uitstekende relatie. Wij houden dan ook altijd rekening met uw geloofsovertuiging. Zodoende kunnen we in goed overleg met u en de betreffende kerk aan al uw persoonlijke uitvaart wensen en voorkeuren voldoen. Meer informatie over de kerken in Bleiswijk vindt u aan de rechterkant op deze pagina.

Een kerkelijke uitvaart regelen in Bleiswijk?

Teeuw Uitvaartverzorging is de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met ons kantoor en eigen showroom in Bleiswijk en ruim 20 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we thuis zijn in de gebruiken en voorzieningen binnen de Gemeente Bleiswijk. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Kerken in Bleiswijk

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16