Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Herinneren en Monumenten

Na de begrafenis wordt een naamplaatje als tijdelijke grafmarkering op het graf van uw dierbare geplaatst. Dit plaatje mag op de meeste begraafplaatsen zo’n half jaar, tot een jaar blijven staan. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat; Teeuw Uitvaartverzorging wil compleet zijn en heeft onder andere een showroom met gedenkstenen, sieraden en diverse herinneringsartikelen.

Showroom gedenkstenen

Ook kunnen wij voor u adviseren en bemiddelen bij al uw wensen, maakt u hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Hierin staan modellen gedenkstenen, in verschillende soorten, maten en kleuren, zodat de bezoeker een idee krijgt van hetgeen allemaal mogelijk is. In overleg met de steenhouwerij behoren ook eigen ontwerpen tot de mogelijkheden. Oudere stenen kunnen worden opgeknapt of bijgewerkt.

Haal- en brengservice naar showroom

Na afspraak wordt men ontvangen in de fraaie showroom; van maandag tot en met vrijdag zowel overdag als in de avonduren. Als extra service bestaat de gelegenheid om gehaald en thuisgebracht te worden als men zelf geen mogelijkheid daartoe heeft.

Vraag het aan Teeuw Uitvaartverzorging

Aanhef *

Direct contact

Graag beantwoorden we vooraf op een persoonlijke manier al uw vragen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op onderstaand telefoonnummer:

010 - 521 60 16Afspraak maken

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16