Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Evangelische uitvaart in Zoetermeer

Zoetermeer kent twee verschillende Evangelische Gemeenten, te weten:

Evangelische Gemeente Parousia

De Evangelische Gemeente 'Parousia' Zoetermeer is sinds 1977 actief in Zoetermeer. De gemeente bestaat uit veel jonge gezinnen, kinderen, tieners en jongeren, maar ook uit oudere mensen, die er hun plek verworven hebben.

Evangelie en Pinkster Gemeente

De Evangeliegemeente Zoetermeer is gestart in september 1991 en is voort-gekomen uit de Pinkstergemeente Morgenstond Haagse Hout. Onze gemeente maakt nu deel uit van het samenwerkingsverband Morgenstond. Dit samenwerkingsverband (evangelische en pinkster) telt 14 gemeenten in het westen van Nederland. Binnen dit samenwerkingsverband houdt iedere gemeente wel haar eigen identiteit.

Een evangelische uitvaart regelen in Zoetermeer?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Evangelische Gemeente Parousia

Wattstraat 64
2723 RD  Zoetermeer

Plan uw route met Google Maps...


Evangelie en Pinkster Gemeente

Spitsbergen 5
2721 GP Zoetermeer

Plan uw route met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16