Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer

Op een goed bereikbare locatie in Zoetermeer ligt crematorium Meerbloemhof. Het crematorium is onderdeel van Monuta en biedt veel mogelijkheden. Zo hebben nabestaanden 24 uur per dag toegang tot het binnencolumbarium en is de ovenruimte geschikt om nabestaanden te ontvangen. Zo kunnen zij tot het laatste moment de overledene begeleiden. In de Hindoestaanse gemeenschap is dit bijvoorbeeld een traditie.

Daarnaast is het crematorium goed toegankelijk voor minder validen en kan deze ook gebruikt worden voor begrafenisplechtigheden. Een mooie brug verbindt het crematorium met de begraafplaats.

Tarieven Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer*

Crematieplechtigheid 30 minuten

Voor een crematieplechtigheid inclusief het gebruik van de aula (30 minuten), ontvangst- en koffiekamer (30 minuten), de muziekinstallatie, bijzetting van de urn in de algemene nis voor een half jaar en een toeslag Nederlandse Emissie Richtlijn geldt een tarief van € 965,- Hierbij is de maximale groepsgrootte 15 personen en is geen tijdsverlenging mogelijk.

Crematieplechtigheid 45 minuten

Voor de crematieplechtigheid inclusief het gebruik van de aula (45 minuten), ontvangst- en koffiekamer (45 minuten), de muziekinstallatie, bijzetting van de urn in de algemene nis voor een half jaar en een toeslag Nederlandse Emissie Richtlijn geldt een tarief van €1.095,-. Er bestaat de mogelijkheid de tijdsduur in de aula of ontvangstkamer te verlengen. 

Crematieplechtigheid kind 0 tot 1 jaar

Voor een crematieplechtigheid van een kind tussen de 0 tot 1 jaar geldt een tarief van € 525,-.

Extra toeslagen

Naast de algemene tarieven voor een crematieplechtigheid kunnen nog toeslagen worden berekend voor een crematieplechtigheid op zaterdag of na 18.00 uur.

* Prijzen kunnen tussentijds gewijzigd worden.

Een crematie regelen in Zoetermeer?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming voor het regelen van een crematie in de regio Zoetermeer. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete crematie zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Crematorium Meerbloemhof

Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer

Plan uw route met Google Maps...

Virtuele rondleiding crematorium Zoetermeer

Muziek bij Crematorium Zoetermeer

Via onderstaande link kunt u het muziekboek van Crematorium Hofwijk downloaden. Eventuele andere muziekverzoeken die niet in deze lijst voorkomen kunnen uiteraard, behoudens omstandigheden, verzorgd worden door Teeuw Uitvaartverzorging.

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16