Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Crematie in Rotterdam en omgeving

Een complete crematie zoals u dat wenst

Teeuw Uitvaartverzorging is bij een crematie uw persoonlijke uitvaartondernemer. We denken altijd met u mee en verzorgen een complete crematie zoals u dat wenst. Of dit nu in Lansingerland is of in een andere omliggende gemeenten tussen Rotterdam en Zoetermeer.

Voor een crematie kunt u terecht bij diverse crematoria in Rotterdam, Zoetermeer en Delft. Onderaan deze pagina treft u een globaal overzicht aan van de verschillende crematoria in de omgeving.

Kosten van een crematie

De kosten van een “standaard” crematie variëren per crematorium, maar u moet rekenen op € 1.000,-  tot € 1.500,-. Bij een crematie zijn de kosten voor het gebruik van de aula voor een half uur inbegrepen. Alsmede de kosten voor het gebruik van de ontvangkamer van maximaal een half uur. Let wel: de totale tijdsduur in het crematorium is dus maximaal 1 uur. Wilt u een dienst of plechtigheid die langer duurt, dan komen daar extra kosten voor bij. Dit moet wel van tevoren bekend zijn.

Komt u zo te noemen “tijd tekort”, dan zal er altijd geprobeerd worden u - tegen betaling - extra ruimte te geven. Voor “extra tijd” moet u rekening houden met een bedrag van ongeveer € 200,- per half uur!

Meer informatie?

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16