Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Corona-protocol Teeuw Uitvaartverzorging

Het Coronavirus treft ons allemaal. Ook bij Teeuw Uitvaartverzorging houden wij ons aan de richtlijnen die de branche organisatie in samenwerking met het RIVM heeft opgesteld.

Dit betekent dat uitvaarten in kleine kring zullen gaan plaatsvinden. Maximaal 30 personen mogen bij dit moment aanwezig zijn.

Er zijn wellicht andere manieren om te condoleren en op een later tijdstip vorm te geven aan een plechtigheid die iedereen bij kan wonen. Elke uitvaart vraagt iets anders, en kent eigen wensen en gebruiken waarin wij zoveel mogelijk met u mee zullen denken, passend binnen de maatregelen zoals die op dat moment van toepassing zijn. Catering en andere extra diensten vervallen, of worden in beperkte mate, passend binnen de richtlijnen vorm gegeven.

Als uitvaartverzorger vragen uw medewerking om minimaal 1,5 meter afstand te houden, en zullen wij zoveel mogelijk telefonisch of per mail met u afstemmen. Meer informatie over de doorgevoerde regeling kunt u rustig doorlezen op de website van het BGNU.

Heeft u vragen, belt of mailt u ons gerust. Neem de richtlijnen in acht en zorg voor elkaar!

Vraag het aan Teeuw Uitvaartverzorging

Aanhef *

Direct contact

Graag beantwoorden we vooraf op een persoonlijke manier al uw vragen.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op onderstaand telefoonnummer:

010 - 521 60 16Afspraak maken

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16