Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Begrafenis Zoetermeer

Begrafenisonderneming Teeuw staat voor u klaar

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Zoetermeer dan zijn er verschillende mogelijkheden. De gemeente Zoetermeer biedt historische en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Wanneer het aankomt op de begrafenis zelf kunnen wij in overleg met u en de betreffende begraafplaats passende voorzieningen treffen.

Er zijn twee algemene begraafplaatsen in Zoetermeer. Met beide begraafplaatsen onderhouden wij een uitstekende relatie en kunnen om die reden, in goed overleg, geheel aan uw persoonlijke wensen voldoen. Meer informatie over de begraafplaatsen vindt u aan de rechterkant op deze pagina.

Een begrafenis regelen in Zoetermeer?

Teeuw Uitvaartverzorging is dé uitvaartonderneming in Zoetermeer. Met ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Zoetermeer als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Begraafplaatsen in Zoetermeer

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16