Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Begrafenis Bleiswijk

Begrafenisonderneming Teeuw staat voor u klaar

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Bleiswijk dan zijn er verschillende mogelijkheden. De Gemeente Bleiswijk kent een rijke geschiedenis en de eerste kerk werd zelfs al in 1248 gebouwd. Kenmerkend zijn dan ook de historische gebouwen die in en rondom de dorpskern zijn gebouwd. 

Op basis van uw geloofsovertuiging zijn er twee mogelijke begraafplaatsen in Bleiswijk. Met beide begraafplaatsen onderhouden wij een uitstekende relatie en kunnen om die reden, in goed overleg met u, geheel aan uw persoonlijke wensen voldoen. Meer informatie over de begraafplaatsen vindt u aan de rechterkant op deze pagina.

Een begrafenis regelen in Bleiswijk?

Teeuw Uitvaartverzorging is de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met ons uitvaartcentrumkantoor en eigen showroom in Bleiswijk en ruim 20 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat we thuis zijn in de gebruiken en voorzieningen binnen de Gemeente Bleiswijk. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Begraafplaatsen in Bleiswijk

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16