Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Begrafenis Berkel en Rodenrijs

Begrafenisonderneming Teeuw staat voor u klaar

Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Berkel en Rodenrijs dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ondanks dat de gemeente Berkel en Rodenrijs niet heel groot is zijn er voldoende historische, en soms zelfs monumentale locaties, waar de uitvaartdienst plaats kan vinden. Wanneer het aankomt op de begrafenis zelf kunnen wij in overleg met u en de betreffende begraafplaats passende voorzieningen treffen.

Op basis van uw geloofsovertuiging zijn er drie mogelijke begraafplaatsen in Berkel en Rodenrijs. Met alle begraafplaatsen onderhouden wij een uitstekende relatie en kunnen om die reden, in goed overleg, geheel aan uw persoonlijke wensen voldoen. Meer informatie over de begraafplaatsen vindt u aan de rechterkant op deze pagina.

Een begrafenis regelen in Berkel en Rodenrijs?

Teeuw Uitvaartverzorging is de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Berkel en Rodenrijs en ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Berkel en Rodenrijs als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Begraafplaatsen in Berkel en Rodenrijs

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16