Dag en nacht bereikbaar:010 - 521 60 16

Begrafenis Bergschenhoek

Algemene Begraafplaats Bergschenhoek

De Algemene Begraafplaats is met haar centrale ligging goed bereikbaar voor ieder type vervoer. Nabij gelegen vindt u diverse kerken waar eventueel de uitvaartdienst volgens uw eigen geloofsovertuiging kan worden gehouden. De Algemene Begraafplaats kent zelf ook een rouwzaal inclusief kapel en biedt hier plaats voor circa 150 personen. Direct naast de begraafplaats bevindt zich het Teeuw rouwcentrum, waar ook diensten en bijeenkomsten gehouden kunnen worden.

Tarieven Algemene Begraafplaats Bergschenhoek

Voor het begraven, verlenen van rechten en het uitgeven van aktes en vergunningen worden door de Gemeente Lansingerland kosten in rekening gebracht. Daarnaast ontstaan door het onderhoud van de paden, beplanting, graven en de drainage ook onkosten die betaald moeten worden. De gemeente Lansingerland stelt jaarlijks deze tarieven in een verordening vast.

Een begrafenis regelen in Bergschenhoek?

Teeuw Uitvaartverzorging is de uitvaartonderneming voor de regio Lansingerland. Met een eigen uitvaartcentrum in Bergschenhoek en ruim 20 jaar ervaring kennen wij de gemeente Bergschenhoek als geen ander. Met respect en in stijl verzorgen wij de complete begrafenis zoals u dat wenst.

Bij Teeuw Uitvaartverzorging geven we vooraf een helder antwoord op al uw vragen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 010 - 521 60 16 of bestel hier onze gratis informatiebrochures.

Algemene Begraafplaats Bergschenhoek

Adresgegevens & Route

Bergweg Noord 6
2661 CP Bergschenhoek

Plan uw route met Google Maps...

Dag en nacht bereikbaar: 010 - 521 60 16